Stay on track

4 t/m 9 april 2024

 

 

 

Reserveer mijn plek!
 

Stay on track

Welkom bij Stay on Track - het 5-daagse trainingsprogramma voor persoonlijke groei en werkgeluk. In deze turbulente tijden waarin we constant moeten, haasten en geleefd worden, is het essentieel om jezelf op het juiste pad te houden. En welk pad is dat? Juist, jouw eigen pad - het pad waarop je loopt. Het pad dat soms pieken kent en soms dalen, maar altijd van jou is.

Ont-moeten

Gedurende deze 5 dagen zullen we ervoor zorgen dat je weer in contact komt met jezelf. We bieden rust, ontspanning, beweging, loslaten, verbinding en preventie, zodat je leert om te gaan met stress en spanning. Je zult ontdekken dat je ademhaling fungeert als jouw bewaker voor het hier en nu, en dat het je kracht kan geven.

 

Grenzen opzoeken

We moedigen we je aan om je grenzen aan te geven - zowel naar jezelf als naar anderen. We geloven dat het van essentieel belang is om jezelf te respecteren en te zorgen voor je eigen welzijn. Met behulp van krachtige technieken en oefeningen zul je leren hoe je op een gezonde manier met stress om kunt gaan.

 

Maak ruimte voor persoonlijke transformatie 

Maar bovenal zal dit trainingsprogramma je helpen om terug te keren naar je innerlijke kracht en verbinding. Je zult heerlijk ontspannen en gegrond zijn, klaar om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Het is tijd om weer op het juiste spoor te komen en jezelf de aandacht te geven die je verdient.

Daphne Wijnstok

Daphne is gecertificeerd stress en burn out coach en ook gecertificeerd mind walk¬ģtrainer. Ze is verliefd op Spanje en weet als geen ander hoe dit land je in de "trangilo" modus brengt.¬†

Zij geeft samen met Henny de 5-daagse Stay on Track

 

Stay on track 

 Let's move together to change the world

Reserveer een plak voor mij