Wat is jouw Purpose?

Het leven is als boodschappen doen .....

inspiratie Dec 15, 2019
 

Voor sommige mensen is het leven als boodschappen doen: ze gaan op zoek naar wat ze van te voren bedacht hebben. Voor anderen is het als winkelen: ze laten zich verrassen door wat ze tegen komen.

Ben jij van het winkelen of van het boodschappen doen?

Ik ben van beide......

Vorige week was ik in Spanje voor een inspirerende workation. 

In mijn Plan de Vida die ik 3 jaar geleden heel bewust heb opgesteld toen ik 50 werd, staat dat ik een huis in Zuid Europa heb en daar meer tijd wil doorbrengen met mijn partner, gezin, vrienden en ook mijn klanten.

Moment of Truth

Om heel eerlijk te zijn wil ik dit ook wegens mijn gezondheidsklachten. Deze regenachtige maanden, doen mijn luchtwegen en longen geen goed. Mijn energie level is dan ook een stuk lager in de periode oktober t/m februari.  Dus bijna een half jaar minder productiviteit en dat wil ik anders.

Mijn plan de vida heb ik opgesteld aan de hand van een life assessment. Dit is mijn boodschappenlijstje zou je kunnen zeggen. En deze check ik regelmatig. En jij?

Hier kun je het life assessment downloaden

Nu tijd om te winkelen

Enkele weken geleden ontmoette ik Lia Schrier op een van mijn events. En zij vertelde over haar Journey to Purpose. Ze is net begonnen als zelfstandig uitvaartondernemer onder de vlag van Charon. En ze zou binnenkort naar Spanje naar Casa Charon.

De volgende dag heb ik ook een ticket geboekt en ben ik afgelopen week te gast geweest op Casa Charon. Ik had de volgde doelstellingen met dit bezoek: (boodschappenlijstje)

> Extra locatie in Spanje te vinden voor mijn programma Journey to Purpose. 

> Ervaren hoe mijn het klimaat is in december voor mijn gezondheid

> Leren hoe andere ondernemers dit hebben aangepakt, werken en leven in Spanje

> Inspiratie op te doen voor nieuwe programma's voor mijn klanten

> Tot rust komen en plezier hebben

Verrassend moment

Ik heb geweldige inspirerende mensen ontmoet met een verhaal. Spontaan heb ik een video en podcast opgenomen op 8 december. Dat is wereld lichtjes dag waarbij mensen over de hele wereld hun overleden kindje herdenken. 

Gijsje Teunissen (eigenaar van Charon uitvaartonderneming) heeft een duidelijke purpose die  is ontstaan door zo'n ingrijpend moment. Ze verteld hierover in dit filmpje. 

En binnenkort staat dit ook in mijn podcast: Journey to Purpose

Je kunt heerlijk gaan winkelen als je je boodschappenlijstje helder hebt.

 

 

 

 

 

 

Close

50% compleet

Wil jij ook direct de nieuwe reeks podcast beluisteren:

Op Verhaal komen met Rik Felderhof en Henny Aben

Laat hier jouw e-mail adres achter