Wat is jouw Purpose?

Wat niemand vertelt over Purpose

Uncategorized Jul 31, 2019
 

Wat niemand vertelt over Purpose

Het hoeft niet iets mega groots te zijn, je hoeft geen wereld verbeteraar te worden en anderen mensen te imponeren met wat jij doet. Het gaat erom hoe echt het voor jou voelt en dat het overeenkomt met wie jij werkelijk bent. Wat is voor jouw het meest belangrijk in het leven?

Het is jouw Purpose, jij kiest wat jou betekenis geeft in het leven. 80 % van de mensen ervaart weinig arbeidsvreugde. Verliezen hun passie in het werk en daarmee effectiviteit, maar ook zin en mensen worden ziek.

Passie is je benzine en Purpose is je bestemming of beter gezegd de routekaart.

Als jij hoort to die 20% die gepassioneerd is over zijn/haar werk en ook grotere ambitie heeft om het verschil te maken in deze wereld, stel jezelf dan deze transformatie vragen:

*Are you showing up?

*Ben jij de leider die andere meeneemt op deze journey to purpose?

*Motiveer en stimuleer jij je medewerkers/ collega's

Ik spreek veel over leiderschap omdat je ten eerste altijd de regie over je eigen leven hebt te nemen. Maar ook omdat je jouw missie, jouw boodschap in de wereld hebt te zetten, om impact te creëren en samen het verschil te maken. Het hoeft niet grootst te zijn om impact te creëren. Laat het 'Calimero syndroom' jou niet pakken. SHOW UP!

 

" If I cannot do GREAT things, I can do SMALL things in a great way"

   Martin Luther King jr.

Close

50% compleet

Wil jij ook direct de nieuwe reeks podcast beluisteren:

Op Verhaal komen met Rik Felderhof en Henny Aben

Laat hier jouw e-mail adres achter