It's a journey to Purpose

Een  transformatie reis naar het  jouw diepste kern.

 

 

Reserveer mijn plek!
 

Life changing

Onze retraites bieden een betoverende ontsnapping uit de dagelijkse drukte, waar je de tijd en ruimte kunt nemen om jezelf te verbinden met jouw ware doel in het leven.

Tijdens onze retraites word je ondergedompeld in een transformerende ervaring, omringd door een rustgevende en natuurlijke omgeving. Hier krijg je de gelegenheid om te vertragen, naar binnen te keren en jezelf te openen voor nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor velen is deze journey life changing geweest.

Terug naar jouw kern

Tijdens onze retraites word je ondergedompeld in een transformerende ervaring, omringd door een rustgevende en natuurlijke omgeving. Hier krijg je de gelegenheid om te vertragen, naar binnen te keren en jezelf te openen voor nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Groepssessies als spiegel

Ons zorgvuldig samengestelde programma omvat krachtige , diepgaande sessies, verhelderende gesprekken en verbindende groepsactiviteiten.

 

Plan de Vida

Schrijf jouw Plan de Vida, een krachtige routeplanner. Dit levensplan helpt je om je doelen op belangrijke levensgebieden concreet te maken en om stappen te cre√ęren die haalbaar zijn. Het Plan de helpt Vida houdt je on On Purpose tijdens jouw Journey to Purpose.¬†

Ontdek jouw Tribe

The Journey to Purpose retreats zijn een geweldig om te connecten met gelijkgestemden die ook het verschil willen creeren voor zichzelf en anderen.

Ontwikkel nieuwe routines

Tijdens deze retraits reiken wij tools en handvatten aan om routines te ontwikkelen die je helpen om gefocust en succesvol te zijn en te blijven met voldoening.

Time to relax

Een moment weg uit de waan van de dag cre√ęert zoveel ruimte. Stilstaan om straks weer verder te gaan. Iedere topsporter heeft pauzes op het programma staan en jij?

Hi ik ben Henny

Sommige van mijn klanten noemen mij 'tante Henny'. Dat vond ik in het begin geen fijne omschrijving, totdat ik mij realiseerde dat het een geuzenaam naam is. 

Een "tante" is een metafoor voor een mentorfiguur, iemand die wijsheid, levenservaring en kennis overdraagt aan anderen en wordt gezien als een vertrouwenspersoon en raadgever. 

Het is een compliment om zo'n bijnaam van klanten te ontvangen, omdat het aangeeft dat je impact hebt gehad op hun leven en dat ze jouw begeleiding waardevol vinden. Het is een teken van de sterke relatie die ik hebt opgebouwd met de mensen die ik begeleidt, als een secure base.

En dus draag ik titel: 'tante Henny' nu met liefde

 

"Deze journey to Purpose retraite heeft mij teruggebracht naar mijn why"

 Rene Sielhorst 
 
 

"Een prachtig mooie reis gemaakt die mij veel innerlijke rust heeft gebracht. "

Op zoek naar meer voldoening, balans en betekenis in je werk en leven?

Dan is deze reis echt iets voor jou!

Ons leven kent de nodige uitdagingen, tegenslagen, ups en downs.  Soms kom je op een punt in je leven dat je net iets teveel van jezelf hebt gevraagd. Dat je geleefd wordt en vooral bezig bent met de waan van de dag. De hele wereld om je heen draait op volle toeren maar jij hebt een groot verlangen naar een break. Even bijtanken, reflecteren, verstillen, bewegen, mediteren, fijne voeding, plezier, avontuur of dat wat jij nodig hebt om jouw veerkracht te vergroten en jouw levensdoel te (her)vinden. Verstevigen van de connectie met jezelf en anderen door aan de slag te gaan met jezelf en door de ontmoeting met anderen. 

'Wat is jouw reden om te zijn? Volgens de wetenschappers van de zogeheten 'Blue Zones' heeft iedereen een purpose of life. Het is een van de geheimen voor een lang, tevreden en een gelukkig leven zoals de inwoners van deze blue zones het leiden.

Groei en transformatie ontstaan door veranderingen in ons leven. Vaak van buitenaf en soms van binnenuit. Momenten die vragen om reflectie: echt serieus en eerlijk te kijken naar hoe je nu in het leven staat en wie je nu bent. Is dat wie je wilt zijn?

Je purpose is verborgen in ons binnenste en het vergt een verkenning om tot het diepste van ons wezen door te dringen om het te vinden. Intens werken, met aandacht voor kwaliteit van leven! 

Een van de Blue Zone elementen in Costa Rica is een Plan de Vida.

Ik noem het een holistisch business/levensplan. Cre√ęer een Purpose of life waarbij zakelijk succes en persoonlijk geluk¬† hand in hand gaan.

Ja ik wil meer voldoening en balans.

 

Ontdek jouw Purpose

Leef een betekenisvol leven 

 

Ja ik ga mee op deze journey