Het is een reis naar Purpose Leadership

De weg naar  authentiek leiderschap

 

 

Ik wil in gesprek hierover!
 

Leiderschap is als een reis

Stap in het avontuur van leiderschap tijdens onze Journey to Purpose Retraite: Leadership. Ontdek de kracht van jouw eigen reis als held, ge√Įnspireerd door de wijze woorden van Joseph Campbell. Leiderschap draait om eigenaarschap. Leef jouw authentieke verhaal en neem anderen mee in jouw missie en aanpak!¬†

Je hebt ambitieuze (levens)doelen en je wilt √©cht betekenisvol zijn in je werk. Dit programma richt zich op (persoonlijk) leiderschap. Of je nu al een duidelijk persoonlijk purpose hebt of op zoek bent naar helderheid, als leider wil je anderen motiveren en inspireren om werkelijk impact te cre√ęren in het leven van anderen.

Leiderschap begint bij jezelf en ligt dichterbij dan je denkt. Het draait om het nemen van verantwoordelijkheid en het maken van bewuste keuzes voor jezelf, je gezin, je dierbaren en je collega's. Dit vraagt om moed, lef en doorzettingsvermogen.

Tijdens de Journey to Purpose Retraite: Leiderschap volgen we de reis van de held, ge√Įnspireerd door Joseph Campbell, om jouw persoonlijk leiderschap te ontdekken en te versterken. Deze retraite biedt een zakelijke en uitnodigende benadering, zonder te zweverig te worden. Hier zijn de elementen van de reis die je kunt verwachten:

1. De Roep tot Avontuur

Ontwaak jouw verlangen naar persoonlijke groei en betekenisvol leiderschap. Dit is het moment waarop je erkent dat er meer is en dat je bereid bent de reis aan te gaan.

2. De ontmoeting met de mentor 

Krijg begeleiding en ondersteuning van ervaren mentoren en coaches. Zij delen hun inzichten en tools om jouw leiderschapsvaardigheden te versterken en jouw doel te vinden.

 

3. Maak ruimte voor persoonlijke transformatie 

Leiders kunnen aarzeling, angst of weerstand ervaren bij het omarmen van de reis. Het is belangrijk om deze obstakels te erkennen en te overwinnen.

Ontdek jouw Tribe

The Journey to Purpose retreats zijn een geweldig om te connecten met gelijkgestemden die ook het verschil willen creeren voor zichzelf en anderen. It's not loney at the top.

Ontwikkel Purpose leiderschap

Ervaar een innerlijke verschuiving en omarm jouw authentieke leiderschap. Ontdek jouw ware doel en hoe je anderen kunt inspireren.

Terugkeer met een purpose

Pas de verworven inzichten en transformatie toe in jouw professionele omgeving. Inspireer anderen, deel jouw leiderschapsmissie en maak een positieve impact op jouw team en organisatie.

Hi,

ik ben Henny

Sommige van mijn klanten noemen mij 'tante Henny'. Dat vond ik in het begin geen fijne omschrijving, totdat ik mij realiseerde dat het een geuzenaam naam is. 

Een "tante" is een metafoor voor een mentorfiguur, iemand die wijsheid, levenservaring en kennis overdraagt aan anderen en wordt gezien als een vertrouwenspersoon en raadgever. 

Het is een compliment om zo'n bijnaam van klanten te ontvangen, omdat het aangeeft dat je impact hebt gehad op hun leven en dat ze jouw begeleiding waardevol vinden. Het is een teken van de sterke relatie die ik hebt opgebouwd met de mensen die ik begeleidt, als een secure base.

En dus draag ik titel: 'tante Henny' nu met liefde

 

"Verandering breng je niet alleen teweeg, maar samen"

Mehdia Sealeti- directeur Pink Camel consultency
 

"Ik heb weer de focus op de reden, waarom ik dit bedrijf ben gestart." 

Rene Sielhorst- IT's my life/ founder fitcoins

 

Ontdek jouw leiderschapspotentieel 

Om het verschil te maken in deze wereld

 

Tijdens de retraite zul je betrokken worden bij begeleide reflectie, praktische workshops en persoonlijke coaching om jouw Purpose Leiderschap verder te ontwikkelen. Je zult concrete stappen en tools aangereikt krijgen om jouw eigen leiderschapsreis vorm te geven, zonder zwierigheid maar met focus op tastbare resultaten.

Ga de uitdaging aan en ontdek jouw ware leiderschapspotentieel tijdens onze Journey to Purpose Retraite: Leiderschap.

Sluit je aan bij gelijkgestemde leiders en maak een verschil in jouw professionele en prive leven.

Ja, ik wil het verschil maken in deze wereld

 

It's not lonely at the top

 Let's move together to change the world

Ja ik ga mee op deze journey