Gast zijn in de Purpose Villa?

Wat vorige deelnemers zeggen:

 

 
 
 

Op verhaal komen

 

Een magische masterclass in Nederland

 

De Purpose Villa is een exclusieve plek waar we ontmoeten, bezinnen en verbinden. Letterlijk en figuurlijk op verhaal komen.

Wanneer ben jij voor het laatst een paar dagen uit je bedrijf of uit je dagelijkse routine gestapt om te reflecteren met gelijkgestemden, met ondernemers, coaches of levensbeschouwers die net zo gepassioneerd zijn als jij?

Om te stil te staan en je af te vragen:

Waar sta ik?  Waar ga ik naar toe?  Wat is mijn Purpose in life? En hoe breng ik die missie in de wereld? Kortom, wat is mijn verhaal?

Welkom in de Purpose Villa

Op verhaal komen is een exclusieve vierdaagse masterclass waarin het gaat over richting geven aan je leven, over persoonlijk leiderschap en je eigen plek innemen. Hoe zet je jezelf op de kaart en jouw verhaal in de wereld.

Hoe kom je op verhaal?

Je wordt tijdens deze magische vierdaagse masterclass begeleid door een Top team, dat jou in staat zal stellen om jouw Purpose in de wereld te zetten. Drie coaches faciliteren ieder op basis van hun eigen specialisme jouw weg naar jouw Purpose in Life.

Marjolein Westerterp: auteur, schrijfcoach en hoofdredacteur, gedreven ondernemer

Henny Aben: executive coach, trainer en spreker, betekenisvol ondernemer

Rik Felderhof: Televisie persoonlijkheid, bekend van Villa Felderhof, De Stoel en Felderhof ontmoet. Tevens bestseller auteur onder het pseudoniem Ravelli

 


Ben jij onze gast?

Henny Aben, Marjolein Westerterp en Rik Felderhof organiseren vanuit hun persoonlijke missie een bijzondere en unieke ontmoeting om letterlijk en figuurlijk op verhaal te komen. Om jouw verhaal te ontdekken. Deze vier dagen sta jij centraal, jouw leven jouw aspiraties, jouw doelen.

Deze exclusieve vierdaagse masterclass Op verhaal komen vindt plaats in het prachtige en landelijk gelegen Kasteel Engelenburg. Het luxe totaalpakket omvat naast de diverse masterclasses en 1 op 1 sessies, drie overnachtingen, uitgebreid ontbijt, lunches en diners. 

Het begint altijd bij jouw verhaal: weten wie je bent, waar je voor staat en en waar jouw weg je naartoe brengt.

Je bent van welkom van

maandag 14 juni t/m donderdag 17 juni 2021

Heb jij een verhaal te vertellen, een levensles en kennis te delen?

 

Ik ben zeer geïnteresseerd!