Gast zijn in de Purpose Villa?

Op verhaal komen

De Purpose Villa is een exclusieve plek waar we ontmoeten, bezinnen en verbinden. Letterlijk en figuurlijk op verhaal komen.

Wanneer ben jij voor het laatst een week uit je bedrijf of uit je dagelijkse routine gestapt om te reflecteren met gelijkgestemden, met ondernemers, coaches of levensbeschouwers die net zo gepassioneerd zijn als jij?

Om stil te staan en je af te vragen:

Wie ben ik?

Waar sta ik?

Waar ga ik naartoe?

Van maandag 9 mei t/m donderdag 12 mei  organiseren Rik Felderhof, Marjolein Westerterp en Henny Aben de volgende masterclass Op Verhaal komen in de Purpose Villa. Vanuit hun persoonlijke missie een bijzondere en unieke ontmoeting om letterlijk en figuurlijk op verhaal te komen. Om jouw verhaal te ontdekken. In een exclusieve 4-daagse masterclass waarin het gaat over richting geven aan je leven, over persoonlijk leiderschap en je eigen plek innemen.

Het begint altijd bij jouw verhaal: weten wie je bent, waar je voor staat en waar jouw weg je naartoe brengt.

Wil je ontdekken wat jouw Purpose in Life is? Wij gaan met je op zoek via drie vragen:

* Why: helder krijgen wat is jouw verhaal? Welke boodschap wil jij in de wereld zetten?

* What: Welke vorm ga je daaraan geven? Wil je een boek schrijven, gaan spreken? 

* How: Welke stappen heb je te nemen? Hoe pak je het aan?

 

 

Hoe kom je op verhaal?

Drie coaches faciliteren ieder op basis van hun eigen specialisme jouw weg naar jouw Purpose in Life.

Henny Aben gaat samen met jou op zoek naar vragen om antwoorden te vinden die kunnen bijdragen aan de keuzes die je wilt maken, maar tevens om inzicht te krijgen waar je staat in het leven. Zie het als een kans om een tussenbalans op te maken en een levensplan voor de toekomst te ontwikkelen.

In een persoonlijk interview door Rik Felderhof wordt jouw verhaal vastgelegd. De opname wordt je ter beschikking gesteld.

Heb je er altijd al van gedroomd om een boek te schrijven? Marjolein Westerterp zal je helpen om jouw expertise te ontdekken en je verhaal op een unieke manier vorm te geven.

 

Wijze levens- en leiderschapslessen door gastsprekers:

Jan Terlouw:  hoe je een betere wereld kunt achterlaten  

Annette Nobuntu Mul: de wijze leiderschapslessen van Ubuntu 

 

Het Team

Rik Felderhof

Interviewde honderden gasten in Villa Felderhof, de Stoel en voor het programma Felderhof ontmoet. Hij is door middel van zijn vraaggesprekken in staat om ieder mens tot zijn/haar recht te laten komen.

Onder het pseudoniem Ravelli schreef hij de bestseller De Vliegenvanger.

 

meer over Rik

Henny Aben

Coacht en traint professionals, ondernemers en leiders zodat zij betekenisvol kunnen werken en leven. Spreekt regelmatig over levenslessen, veerkracht, leiderschap en Purpose. Ze gelooft  dat je een meaningful life leeft als je betekenis kan geven aan wat je is overkomen in het leven. Situaties overkomen je maar je hebt altijd een keuze, hoe hiermee om te gaan.

meer over Henny

Marjolein Westerterp

Schreef een aantal boeken waaronder een zevendelige serie Ons Koningshuis, en biografische portretten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Onlangs verschenen van haar hand het boek De woorden Jan Terlouw. Samen met Rik Felderhof schreef ze Een zomer in Italië. Daarnaast coacht ze mensen die hun eigen boek willen schrijven.

meer over Marjolein

Masterclass spreker 

Jan Terlouw

Zijn rijke loopbaan op het gebied van de wetenschap, politiek en schrijverschap leverde Jan Terlouw talloze inzichten op. Nog altijd zet hij zich onvermoeibaar en met veel passie in voor de toekomst van generaties na ons. Zijn instrument is het verhaal.

'Goede verhalen worden onthouden, ze zijn boeiend en brengen mensen bij elkaar. Laat ze in een verzakelijkte wereld niet verloren gaan.’ 

   Ervaringen van deelnemers 

Op de prachtige locatie van Kasteel Engelenburg hoef je nergens over na te denken en kun je alle aandacht geven aan jezelf. Na alles wat ik heb meegemaakt en heb geleerd de afgelopen jaren was het lastig om mijn eigen verhaal duidelijk te krijgen en liep ik tegen eigen belemmeringen aan. Door de aanrijking van mooie opdrachten en individuele gesprekken krijgt het verhaal vorm en mag ik mijn geheelde hart laten stralen om anderen veerkrachtiger te laten leven na een hartinfarct. Henny Aben, Marjolein Westerterp en Rik Felderhof wil ik hartelijk bedanken voor de liefdevolle begeleiding.

Gerda Rolaff

 

Een heel mooi programma waarin ik heb gevoeld dat er langzaam afgepeld werd richting essentie van de week. ‘Op verhaal komen’, voelde als een prachtig reisje, verwend door de omgeving en de natuur, tijd om de reis naar binnen te maken en weer in contact te komen met weggestopte talenten. De coaches heb ik ervaren als mensen die je toejuichen om jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten weer op de kaart te zetten, ieder vanuit zijn/haar eigen achtergrond en wijsheid. Het was een feestje voor mijn hart. Mijn dank is groot aan jullie alle drie. Jullie zijn een prachtige aanvulling op elkaar.                   Esther Bleeker

 

Masterclass spreker 

Annette Nobuntu Mul

Annette Nobuntu Mul neemt je op persoonlijke wijze mee in haar zoektocht naar wat Ubuntu is en kan betekenen. Wat kunnen wij van Afrika, van Ubuntu leren? 

Met haar zoektocht naar menselijkheid in de omgang – in alle facetten van het leven – met medemensen draagt Annette een belangrijk steentje bij aan het pad van gedeelde menselijkheid in onze samenleving. 

Annette schreef het boek Opsoek naar Ubuntu, dat inmiddels de vierde druk beleeft. Zij vertelt wat het in de wereld zetten van haar verhaal voor haar leven heeft betekent. Ze neemt je mee in de leiderschapsstrategieën zoals die volgens Ubuntu in praktijk worden gebracht.

Ben jij onze gast?

Eigenlijk is het heel simpel, dit lijkt je een unieke mogelijkheid en je voelt aan alles dat je hierbij wilt zijn.

Deze masterclass is voor iedereen die behoefte heeft om letterlijk en figuurlijk op verhaal te komen. Die zijn of haar (levens)verhaal wil delen. Die voelt dat het NU tijd is om naar buiten te treden en jezelf te durven laten zien. Ondernemer, professional, werknemer, gepensioneerd? Je bent allemaal leider over je eigen leven, toch!

Besluit met je hart.

Wij geven alles om er een onvergetelijke ervaring van te maken en je grootse (business) doorbraken te geven. Dit is jouw kans. Wij ontmoeten jou graag! 

Wees er dus snel bij. Er is plek voor maximaal 8 gasten naast de trainers.

Wanneer?

9 t/m 12 mei 2022

Investering 

Voor deze 4 daagse exclusieve masterclass is €2450,-  ex btw

All IN:

* Verblijf op toplocatie Kasteel Engelenburg in een prachtige, landelijke omgeving. 

* 4 dagen masterclass programma 

* Individuele sessies: een interview met Rik Felderhof, een coachsessie van Marjolein Westerterp en Coachsessie van Henny Aben.

* extra masterclasses van  Jan Terlouw en Annette Nobuntu Mul

Inclusief:

- 3x overnachting in een comfort hotelkamer (single use)

- 3x uitgebreid ontbijt                              

- 4x een luxe lunch
- zoete lekkernijen voor de middagpauze


- 3x een culinair 3-gangen diner samengesteld door de chef-kok.

 

Zien we jou binnenkort ? 

Ik heb interesse voor de volgende masterclass!