Live event 11 september 2021

Purpose Moves People

Een nieuw perspectief

Ik doe mee zaterdag 11 september

Tijd voor verandering

Tijd voor nieuw leiderschap 

Hoe nu verder ,wat nu verder en waar nu verder?

live event 11 september van

10.00 tot 17.00 uur

Leiderschap betekent nu steeds meer om persoonlijke betekenis op je te nemen. Of je nu manager bent of een zelfstandig ondernemer, een CEO of een werknemer, iedereen die het verschil wil maken en van betekenis wil zijn, is een purpose leader.
 
Normaal kost deze live masterclass 197,- voor een dag

Early bird prijs 97- euro (ex btw)

100 EURO korting DUS....

Deze zomerzon korting geldt tot 31 augustus!               couponcode: zomerzon.

Een nieuw perspectief

De landkaart, de map met onze imaginaire wegen. Van dit punt naar verder. De volgende stap. Waar te gaan? Waar aan te komen? Er is veel gebeurd tijdens de pandemie. We hebben allemaal onzekerheid ervaren en ook onrust. Vragen of je werk blijft, onrust waar je goed aan doet en waar gaat dit naar toe?
En juist nu is het tijd om te gaan staan! Leiderschap vraagt steeds meer om een persoonlijke betekenis op je te nemen. Met vragen over moed, durf, inzicht, weten en geweten. Met vragen over leven en werken met een Hart.

Sprekers dit jaar

Mr. Marie Jose Gilsing - Empatisch Leiderschap.

Mr. Marie-José Gilsing gelooft in de kracht van het verhaal dat jij over je eigen leven vertelt. ‘Mijn verhaal gaat over mijn carrière als advocaat. Over hoe ik mij in die hoedanigheid heb kunnen ontwikkelen van het jonge, brave meisje dat ik was tot de rebelse jonge vrouw die ik nu ben. Want waar ik als kind en jongvolwassene leerde om eerst aan een ander te denken, werd ik door mijn rol als advocaat gedwongen het belang van mijn cliënt, en daarmee indirect mijzelf, op de eerste plaats te stellen.

De menselijke maat gaat erover hoe ik in de afgelopen twintig jaar steeds meer mijn eigenheid als mens in mijn rol als advocaat heb kunnen brengen.

Mr. Marie-José Gilsing ontwikkelde de cirkel van empathisch leiderschap, met een duidelijke boodschap: ‘zorg voor je mensen’. Binnenkort verschijnt haar boek en vandaag neemt ze ons mee  hoe nieuwe perspectief haar persoonlijke en professionele leven heeft  beïnvloed en wat de toegevoegde waarde ervan is voor leiderschap.  De Purpose van Marie Jose is om de menselijke maat in onze dienstverlening als professionals te brengen.


Andere Sprekers die het verschil maken!


 
Alisha Staats - Naked Truth story

CHA is een Nederlands schoenenlabel, opgericht door ontwerpster Alisha Staats, dat zich specialiseert in duurzame, diervriendelijke schoenen en accessoires voor nieuwsgierige vrouwen die de wereld op een comfortabele manier – maar mét een modieuze touch! – willen ontdekken. Een merk voor vrouwen met lef. Vrouwen die een tikkeltje stoutmoedig zijn. Vriendelijk. Bewust. Echt. De vrouwen die reizen – over de wereld, maar ook in zichzelf.

Een mooi Purpose, maar hoe echt is haar verhaal?  Alisha zal de Naked Truth achter haar succes met jullie delen, de diverse ups en downs die zij heeft ervaren: van schuldsanering naar het realiseren van haar droom middels haar Plan de Vida.

 
 
Fred van Zwieten -  Is intuïtie bij Leiderschap wel realistisch? 

Professional Networker, Executive Director at BNI Den Haag, International Public Speaker

Het leiden van een onderneming heeft alles te maken het het denken, plannen  en handelen op basis van realistische feiten zeggen veel mensen. Is dat echt zo of zijn er andere zaken in het spel? Wil je eten wat de 'grote' jongens en meisjes in ondernemersland doen om succes te leiden? Kom dan luisteren naar het verhaal van Fred van Zwieten.

 

sfeer impressie

Het is alweer een tijd geleden dat we elkaar live hebben ontmoet. De laatste PMP event was 11 september 2019. Tijd om elkaar als tribe weer te ontmoeten en onze ervaringen te delen en weer te verbinden.

 

Zien we jou ook weer dit jaar?

Purpose Moves People event Meld je nu aan!

Ik heb de zomer in mijn bol....Zomerzon prijs

Normaal kost een ticket voor dit live event €197,- ex btw. Inclusief koffie/thee en lunch.

Koop nu je early bird prijs tot 31 augustus en krijg 100,- euro korting. Je betaald dus maar 97,- euro (ex btw)

 

Earlybird ticket met code zomerzon.

workshop 

Workshop: Wat je ziet ben je zelf

Kijken is iets anders dan zien. Zien vraagt om bewustwording. Heel belangrijk als je zoekt naar kansen en mogelijkheden om te leven en te werken op een manier die bij jou past. Het mooie is dat je dit kunt oefenen. Hoe? Door anders te kijken naar jouw omgeving en foto’s te maken van wat je ziet. Met jouw smartphone heb je altijd een camera bij je.

Vanuit welk perspectief kijk je naar de wereld? Wat trekt jouw aandacht? Dit zegt veel over jou. Niet zo vreemd, want bewust kijken doe je vanuit verbinding met jezelf.

Tijdens het PMP event gaan we aan de slag met ‘anders kijken’. Je krijgt voorbeelden, tips en een leuke opdracht. Je zult ontdekken dat er meer te zien valt dan je denkt. Natuurlijk kun je jouw blik op de wereld voor jezelf houden, maar waarom zou je?

De workshop ‘Wat je ziet ben je zelf’ wordt verzorgd door Geralda Kadiks.

 

3 succes factoren van een tribe

* Peergroep van gelijkgestemden waarmee je jouw journey to purpose mee kan delen.

* Peergroep die je accountable houdt: voor niemand is de weg naar succes een stijgende lijn. Maar een met hobbels en tegenslag. Maar je kunt altijd support vragen, juist als het niet makkelijk is. 

Peergroep die elkaar coacht en kennis en ervaring met elkaar deelt. Samenwerking zoekt en samen impact creëert.  

Ik ben erbij !

Locatie

HET GOYHUYS

Je vindt het Ghoyhuys aan de rand van het Ghoybos dat is gelegen aan de A4. 

Zuidzijderweg 82374 BV  Oud Ade (afslag Pannenkoekenboerderij)
+31 624814949 
[email protected]

 

Live event 11 september 2021

Purpose Moves People

Een nieuw perspectief

Ik doe mee zaterdag 11 september
Close

50% Complete

Live event 11 september 2019

Wil jij impact creëren, dan zul je zichtbaar moeten zijn. 

So you think you can share!