Journey to Purpose

Een inspirerende reis naar het ontdekken en omarmen van jouw diepste doelbewustzijn. Onze retraites bieden een ontsnapping uit de dagelijkse drukte, waar je de tijd en ruimte kunt nemen om jezelf te verbinden met jouw ware Purpose in het leven.  

Of je nu op zoek bent naar helderheid en richting, groei persoonlijk in authentiek leiderschap, of een nieuw perspectief op jouw levenspad, onze retraites bieden de perfecte setting om te ontdekken, te delen en te ontwikkelen. Samen met gelijkgestemden beïnvloed je een krachtige en significante omgeving voor groei en transformatie.

Reis naar een doel in het leven en het bedrijfsleven:

De Journey to Purpose Retraite is een transformerend avontuur dat je uitnodigt om je ware doel te ontdekken en jouw betekenisvolle levensmissie te omarmen. Door middel van diepgaande zelfreflectie, zul je een helder pad naar jouw doel in het leven en het bedrijfsleven creëren.

Je gaat jouw "Plan de Vida" schrijven, een holistisch businessplan en leren hoe je dit kunt inzetten om een ​​positieve impact te hebben in je persoonlijk en professioneel leven.

14 november - 20 november (vol)

15 -19 april 2024

meer info

Reis naar doelgericht leiderschap 

De Journey to Purpose Retraite voor leiderschap is een fundamenteel programma dat begeleidt op een reis van persoonlijke groei, zelfontdekking en het vinden van hun ware doel. Geïnspireerd door de reis van de held (Joseph Campbell) helpt deze retraite leiders om zichzelf te transformeren, hun leiderschaps-vaardigheden te benadrukken en een diepere betekenis en doel in hun leven en werk te vinden.

13 -17 mei 2024

meer info

 

Retraites in samenwerking met collega's

 

Retraite voor professionals:

Verlies, Rouw en Trauma

Ben je een (ggz) professional, coach, therapeut die werkt met rouw en trauma en op zoek naar meer verdieping rondom rouw, trauma en veerkrachtig. 

Tijdens deze reis organiseren we een samenwerking met het Centrum voor Verborgen Verlies en bieden we een leerervaring waardoor je beter gaat begrijpen wat de relatie is tussen verborgen verlies en trauma en hoe je daarmee kunt werken. Er is zeker ook voldoende ruimte voor ontspanning en plezier om jezelf weer op te laden.  

9 - 13 juni 2024
meer info
Deze reizen zijn voor vele levensveranderend geweest.
Ik wil graag in gesprek welke keuze ik het beste kan maken

Nieuw:  individuele retraites

Journey to Purpose

1 op 1 privé retraite

Een luxe 1-op-1 retraiteweek inclusief intensieve coaching voor echte doorbraken. Wil je een week focus op jou, jouw bedrijf én echte stappen maken. Belemmerende patronen en trauma's achter je laten en de weg vrijmaken om jouw doel te leven. Ben jij klaar om werkelijk dit pad samen met Henny en Hans te bewandelen? Dan is dit jouw retraite!

Mogelijk gedurende het hele jaar

meer info mail naar henny@purposeworx

 

Voel je welkom bij ons in onze Purpose Villa

om thuis te komen bij jezelf 

Wil jij een retraite volgen op een magische plek in Spanje? Of je nu onze Journey to Purpose: transformatieretraite, een leerervaring volgt of in herstel wilt, je bent van harte welkom!

Hier kun je je verbinden met jezelf en met gelijkgestemden. Een veilige haven, midden in de prachtige omgeving van het Mariola Gebergte Natuurreservaat. Voor iedereen die zich met persoonlijke groei, professionele groei, leiderschapsontwikkeling en zingevingsactiviteit houdt. Wij kijken uit om jou te mogen ontmoeten!

Hans en `Henny

Veel gestelde vragen

Wacht niet en neem de regie over de betekenis van je eigen leven.

The purpose in life is to find your gift and to give it away

 


 

 
reserveer nu