Journey to Purpose

retraites

Journey to Purpose 

Een inspirerende reis naar het ontdekken en omarmen van jouw diepste doelbewustzijn. Onze retraites bieden een ontsnapping uit de dagelijkse drukte, waar je de tijd en ruimte kunt nemen om jezelf te verbinden met jouw ware Purpose in het leven.  

Of je nu op zoek bent naar helderheid en richting, persoonlijke groei in authentiek leiderschap, of een nieuw perspectief op jouw levenspad, onze retraites bieden de perfecte setting om te verkennen, te delen en te ontwikkelen. Samen met  gelijkgestemden creëer je een krachtige en ondersteunende omgeving voor groei en transformatie.

Journey to purpose in life en business:

De Journey to Purpose Retraite is een transformerend avontuur dat je uitnodigt om je ware doel te ontdekken en jouw betekenisvolle levensmissie te omarmen. Door middel van diepgaande zelfreflectie, zul je een helder pad naar jouw purpose in life en business creëren.

Je gaat jouw  "Plan de Vida" schrijven, een holistisch businessplan en leren hoe je deze kunt inzetten om positieve impact te hebben in je persoonlijke en professionele leven.

14 november - 20 november (vol)

15 -19 april 2024

meer info

Journey to Purpose Leaderschip 

De Journey to Purpose Retraite voor leiderschap is een diepgaand programma dat leiders begeleidt op een reis van persoonlijke groei, zelfontdekking en het vinden van hun ware doel. Geïnspireerd door de reis van de held (Joseph Campbell) helpt deze retraite leiders om zichzelf te transformeren, hun leiderschaps-vaardigheden te versterken en een diepere betekenis en doel in hun leven en werk te vinden.

13 -17 mei 2024

meer info

 

Retraites in samenwerking met collega's

 

Stay on Track

het 5-daagse trainingsprogramma voor persoonlijke groei. In deze turbulente tijden waarin we constant moeten, haasten en geleefd worden, is het essentieel om jezelf op het juiste pad te houden. En welk pad is dat? Juist, jouw eigen pad - het pad waarop je loopt. Het pad dat soms pieken kent en soms dalen, maar altijd van jou is.

Door Daphne Wijnstok en Henny.

5 t/m 9 april 2024 

meer info

Journey voor professionals :

Ben je een (ggz) professional, coach, therapeut die werkt met rouw en trauma en op zoek naar meer verdieping rondom rouw, trauma en veerkracht. 

Tijdens deze journey die we organiseren in samenwerking met het Centrum voor Verborgen Verlies bieden we een leerervaring waardoor je beter gaat begrijpen wat de relatie is tussen verborgen verlies en trauma en hoe je hiermee kunt werken. Er is zeker ook voldoende ruimte voor ontspanning en plezier om jezelf weer op te laden.  

9 - 13 juni 2024
meer info
Deze journeys zijn voor vele al life changing geweest. 
Ik wil graag in gesprek welke keuze ik het beste kan maken

Voel je welkom bij ons in onze Purpose Villa,

om thuis te komen bij jezelf 

Wil jij een retraite volgen op een magische plek in Spanje? Of je nu onze Journey to Purpose: transformatieretraite, een Learning experience volgt of in herstel wilt,  je bent van harte welkom!

Hier kun je je verbinden met jezelf en met gelijkgestemden. Een veilige haven, midden in de prachtige omgeving van het Mariola Gebergte Natuurreservaat. Voor iedereen die zich met persoonlijke groei, professionele groei, leiderschapsontwikkeling en zingeving bezighoudt. Wij kijken ernaar uit om jou te mogen ontmoeten!

Hans en `Henny

Veel gestelde vragen

Wacht niet en neem de regie over de betekenis van je eigen leven.

The purpose in life is to find your gift and to give it away

 


 

 
reserveer nu