Wat is jouw Purpose?

Soms wil je gewoon even stil zijn

#journeytopurpose Apr 05, 2024

Lieve vrienden, volgers en medereizigers,

Zoals velen van jullie weten, heeft onze podcast 'Journey to Purpose' een onverwachte pauze genomen. Deze stilte was niet gepland, maar werd noodzakelijk door het leven zelf. Twee uitdagende, maar uiteindelijk verrijkende jaren liggen achter ons – jaren waarin mijn geliefde Hans en ik ons leven opnieuw moesten uitvinden te midden van de behandeling van kanker en onze moedige beslissing om naar Spanje te verhuizen. 

Deze periode van radiostilte was gevuld met onzekerheid, zoektochten, en de diepe behoefte om ons pad opnieuw te vinden. Het waren momenten die ons dwongen naar binnen te kijken, te leren leven met de onzekerheid die kanker met zich meebrengt, en tegelijkertijd een nieuw thuis op te bouwen in een vreemd land. Het was een tijd van intense emotionele groei, van leren over ware veerkracht, en van het vinden van schoonheid in het onbekende.

Met Pasen, een tijd die staat voor vernieuwing en nieuw leven, heb ik besloten dat het moment is aangebroken om mijn podcast 'Journey to Purpose' te herlanceren. 🎙️💫

Dit nieuwe begin is niet alleen een voortzetting van de reis, maar ook een viering van de transformaties die Hans en ik hebben ondergaan, de uitdagingen die we hebben overwonnen, en de lessen die we onderweg hebben geleerd.

Daarom nodig ik jullie uit om deel uit te maken van dit nieuwe hoofdstuk, waarin ik openhartig  over onze ervaringen ga delen met het leven met kanker en ondernemer zijn, de verhuizing naar een nieuw land, en hoe deze levensveranderende gebeurtenissen mijn kijk op Purpose, veerkracht en authentiek leiderschap hebben verdiept.

Ik ga jullie meenemen op het pad van transformatie, de kracht van het overwinnen van onzekerheden, en hoe de moed te vinden van weer te beginnen en je pad te vervolgen. Ik zal dat ook weer met inspirerende gasten bespreken.

Volgend weekend zal de eerste hernieuwde aflevering te beluisteren zijn! Ik zal er zeker meer over posten en over delen in de community.

Dank je wel voor jullie geduld, steun, vertrouwen en liefde gedurende deze periode. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie deze vernieuwde reis voort te zetten, vol verhalen, inzichten, en ontdekkingen. 

It's a Journey to Purpose!

Met inspirerende groet

Henny

Close

50% compleet

Wil jij ook direct de nieuwe reeks podcast beluisteren:

Op Verhaal komen met Rik Felderhof en Henny Aben

Laat hier jouw e-mail adres achter 

.disqus.com/count.js" async="">