Wat is jouw Purpose?

Opnieuw beginnen

Uncategorized May 02, 2024
Purposeworx - Henny Aben
Opnieuw beginnen
34:38
 

"Soms voelt het ook wat we zijn begonnen niet meer verleden bij wie we zijn geworden. Je begint aan een project, een baan, een nieuwe relatie of zelfs een levensstijl die op dat moment perfect lijkt. Maar krachtig we groeien, onze ervaringen rijker worden en onze perspectieven zich verbreden, merken we dat onze oude paden niet meer resoneren met wie we zijn geworden."

In deze eerste aflevering van een nieuw seizoen duik ik diep in de betekenis van 'opnieuw beginnen'. Wat betekent het echt om de pagina om te slaan en een nieuw hoofdstuk in je leven te starten? En hoe verhoudt dit zich tot het vinden van je ware doel?"

"Vandaag 1 mei is een uitzonderlijk speciale dag voor mij, en hopelijk wordt het ook een bijzondere aflevering voor jullie. We vieren namelijk niet alleen de Dag van de Arbeid, een tijd om stil te staan ​​bij de harde harde en de succesvolle van werknemers over de hele wereld, maar het is ook een hele persoonlijke dag voor mij – het is namelijk mijn trouwdag. Deze dag herinnert ons dat alles wat waarde heeft, inzet vereist, of het nu gaat om onze carrières, onze passies, of onze relaties. "

 "En dat brengt ons bij het thema van vandaag: opnieuw beginnen. In deze aflevering gaan we dieper in op wat het betekent om jezelf opnieuw uit te vinden, je inzet te vernieuwen, en hoe je door zelfreflectie en toewijding je leven verrijkt.  We bespreken de kracht van het heroverwegen van je paden, het maken van moedige keuzes, en het navigeren door de uitdagingen die komen kijken bij het streven naar een inspirerend leven."

It's a journey to Purpose

Close

50% compleet

Wil jij ook direct de nieuwe reeks podcast beluisteren:

Op Verhaal komen met Rik Felderhof en Henny Aben

Laat hier jouw e-mail adres achter 

.disqus.com/count.js" async="">