Wat is jouw Purpose?

Workation op Sardinie

 

Een business retraite ook wel Workation genoemd door mijn compagnon Sam Pitzalis, waarbij  je een journey gaat maken naar je innerlijke wereld en je op zoek gaat naar jouw purpose in life en work. Wat is jouw Why?

Wat is Purpose? 
Je Purpose wordt ook wel als jouw levensdoel beschreven. Waar sta jij iedere dag voor op? Wat geeft betekenis aan jouw leven. Wat is echt belangrijk voor jou?
Welke impact wil jij creëren? 
Welk verschil wil jij maken om bij te dragen aan het mooier maken van deze wereld?

Het helder  en duidelijk hebben van je Purpose, ook wel Ikigai benoemd, een grote passie, zorgt voor tevredenheid, geluk, en betekenis in het leven.

Het is mijn missie om jouw te helpen deze te vinden. En daarom reizen we naar een van de Blue Zone gebieden.

Blue Zone
Je purpose in life is een van de pijlers van de Blue Zone. 
Volgens wetenschappers die het leven in de 5 Blue zone gebieden hebben onderzocht, zijn de sleutels voor een lang  leven en gezond leven:  het hebben van een doel in je leven, voeding , beweging  en een sterk sociaal netwerk, Dat wil zeggen vrienden, hechte familiebanden en je omringen met gelijkgestemden. 

Vitaal blijven in alle opzichten. Fysiek, mentaal, sociaal en spiritueel. 
Tijdens deze workation komen alle elementen aan bod. 

Natuurlijk bewegen, dus we wandelen veel in de prachtige natuur,  eten gezond en met mate (soms lastig want het allemaal heerlijk) , rust als het nodig is , omring je met  gelijkgestemden, leef in het nu en volg je PURPOSE.

Sardinie 
Sardinie is een van de 5 gebieden in de wereld wat tot een Blue Zone gebied is uitgeroepen. Daarom organiseren wij deze Workation ook op dit prachtige eiland. Waar we een zijn met de natuur, met spiritualiteit, met oude wijsheid en rust. Flow met ervaring zeggen wij. Wanneer je iets doet waar je goed in bent en waarvan je geniet, vergeet je even de tijd. Dat is precies wat er gebeurd op dit eiland. Je bent hard aan het werk, maar zo voelt het niet omdat het genieten van het proces voorop staat.

Even weg uit je dagelijkse beslommeringen, rust en ruimte creëren om tot jouw kern te komen.

Let's Move Together

Sam en Henny

Meer info: 
https://henny-aben.mykajabi.com/purpose-business-retraite
Www.keepalivetours.nl

Close

50% compleet

Wil jij ook direct de nieuwe reeks podcast beluisteren:

Op Verhaal komen met Rik Felderhof en Henny Aben

Laat hier jouw e-mail adres achter 

.disqus.com/count.js" async="">